Muut tuotteetHoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Sydänsiemen suihkuvoide

Allergiselle ja herkälle iholle

Sisältää sydänsiemen (rakkoköynnös) –uutetta, jota kutsutaan luonnon kortikoidiksi (fytokortikoidi). Pesevänä ainesosana kauranjyvästä uutettu luonnon saponiini, joka pesee hellävaraisesti rauhoittaen samalla ihoa. Suihkuvoiteen pH on 5.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Sydänsiemen vartalovoide

Allergiselle ja herkälle iholle

Sisältää sydänsiemen (rakkoköynnös) –uutetta, jota kutsutaan luonnon kortikoidiksi (fytokortikoidi). Kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Lievittää ihon punoitusta ja kutinaa. Ylellisen pehmeä voide sisältää runsaasti hoitavia öljyjä mm. argan-, avokado- ja kookosöljyä sekä karitevoita.

Tuotekortti (PDF)

 

Sisältö
2 x 30 kaps.

RAUSCH Vital -kapselit

Vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappovalmiste hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin.

Luonnollista kauneutta ja elinvoimaa sisältäpäin. Duo-aktiivinen kombinaatio (öljykapseli yhdistettynä yrttikapselin kanssa) edesauttaa imeytymistä ja elimistön kykyä hyödyntää ravintoaineet nopeasti.

Tuoteseloste (PDF)

Sisältö
100 ml

RAUSCH Alkoholiton deodorantti,  spray

Alkoholiton suihkemainen deodorantti. Antaa varman suojan sekä raikkaan ja miellyttävän tunteen koko päiväksi. Luonnon omista raaka-aineista sisältäen mm. islanninjäkälää ja salviaa. Raikas tuoksu. Dermatologisesti testattu.

Sisältö
75 ml

RAUSCH Käsivoide Night Repair

Ikääntymistä hidastava vaikutus

Rausch Käsivoide parantaa ihon vastustuskykyä ja pehmentää karheat ja hilseilevät kädet. Voiteen säännöllinen käyttö tekee kädet kauniimman ja nuoremman näköisiksi sekä hidastaa ikääntymisen vaikutuksia iholla. Vaikuttavina aineina puhtaita rohdosuutteita. Lehmuksen kukka suojaa ja pehmentää käsiä. Manteliöljy, voipuun voi ja maniokkitärkkelys suojaavat käsiä luonnollisesti.