Hiustenhoitotuotteet


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Salvia shampoo

Salviashampoo sisältää salviauutetta. Salvia hoitaa ja elvyttää herkkää hiusta ja päänahkaa. Eteeriset öljyt desinfioivat, ehkäisevät hajun muodostusta ja estävät tulehduksia. Antaa hiukselle kiiltoa ja kirkastaa hiusta poistaen siitä keltaisuutta.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Salvia kiiltohoito

Sisältää salviaa, Aloe veraa, soijaproteiineja, E-vitamiiniä sekä risiiniöljyä. Aloe vera sitoo tehokkaasti kosteutta ja estää näin hiusta haurastumiselta. Soijaproteiinit imeytyvät hiukseen suojaten ja korjaten hiuksen suomukerrosta. Kiiltohoidon E-vitamiini antioksidanttina hidastaa hiuksen vanhenemisprosessia. Kiiltoa hiukselle antaa risiiniöljy. Tehohoito kirkastaa hiusta ja ehkäisee kellertymistä. Helpottaa kammattavuutta ja ehkäisee takkuuntumista. Käyttö: levitetään kampaamalla pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhdellaan heti pois.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Salvia hiusvesi

Hiusvesi kosteuttaa ja energisoi päänahkaa sekä vahvistaa hiusta. Sisältää salviaa, verenkiertoa parantavaa ja päänahkaa kuntouttavaa heinäratamoa, desinfioivaa tammenkuorta ja tähtisipulia.

Antaa hiukselle kiiltoa, kosteutta sekä taipuisuutta ja pehmeyttä. Kirkastaa hiusta ja ehkäisee kellertymistä. Helpottaa hiuksen käsittelyä ja muotoilua. Käyttö: levitetään päänahkaan ja hierotaan hellävaraisesti. Sopii käytettäväksi päivittäin.

Tuotekortti (PDF)