Hiustenhoitotuotteet


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Salviashampoo

Salviashampoo sisältää salviauutetta. Salvia hoitaa ja elvyttää herkkää hiusta ja hiuspohjaa. Eteeriset öljyt desinfioivat, ehkäisevät hajun muodostusta ja estävät tulehduksia. Antaa hiukselle kiiltoa ja kirkastaa hiusta poistaen siitä keltaisuutta

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Salvia kiiltohoito

Sisältää salviaa, Aloe veraa, soijaproteiineja, E-vitamiiniä sekä risiiniöljyä. Aloe vera sitoo tehokkaasti kosteutta ja estää näin hiusta haurastumiselta. Soijaproteiinit imeytyvät hiukseen suojaten ja korjaten hiuksen suomukerrosta. Kiiltohoidon E-vitamiini antioksidanttina hidastaa hiuksen vanhenemisprosessia. Kiiltoa hiukselle antaa risiiniöljy. Kiiltohoito kirkastaa hiusta ja ehkäisee kellertymistä. Helpottaa kammattavuutta ja ehkäisee takkuuntumista.

Käyttö: levitetään kampaamalla pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhdellaan heti pois.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Salvia hiusvesi

Hiusvesi kosteuttaa ja energisoi hiuspohjaa sekä vahvistaa hiusta. Sisältää salviaa, verenkiertoa parantavaa ja hiuspohjaa kuntouttavaa heinäratamoa, desinfioivaa tammenkuorta ja tähtisipulia. Antaa hiukselle kiiltoa, kosteutta sekä taipuisuutta ja pehmeyttä. Kirkastaa hiusta ja ehkäisee kellertymistä. Helpottaa hiuksen käsittelyä ja muotoilua.

Käyttö: levitetään hiuspohjaan ja hierotaan hellävaraisesti. Sopii käytettäväksi päivittäin.

Tuotekortti (PDF)