Hiustenhoitotuotteet

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Kamomilla-Amaranth shampoo

Pesee hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kamomilla on antibakteerinen rohdos, jolla on verenkiertoa vilkastuttava ja ihoa hoitava vaikutus. Se rauhoittaa kuivaa hiuspohjaa ja ehkäisee ja lieventää ärsytystä.

Pesevänä aineena toimii luonnon saponiini – kvillajakuori. Amaranth-öljy vahvistaa ja pehmentää vaurioituneen hiuksen rakennetta. Sopii myös vaaleille hiuksille.Shampoon riittoisuus on 30-45 pesua pullollisesta.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Amaranth hoitoaine

Antaa vaurioituneille hiuksille jäntevyyttä ja kiiltoa. Korjaa hiusrakennetta ja parantaa elastisuutta. Sisältää hiuksia suojaavaa Amaranth-öljyä, rauhoittavaa kamomillaa ja ravitsevaa kvinoaa.

Käyttö: levitetään pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kammataan tarvittaessa, huuhdellaan huolellisesti.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
50 ml

RAUSCH Amaranth hiuslatvavoide

Korjaa hiuslatvojen rakennetta ja suojaa niitä haaroittumiselta tekemättä niitä raskaan tuntuisiksi. Voidaan käyttää käsitellyille hiuksille tai suojaamaan latvoja auringon sekä meri- tai klooriveden vaikutuksilta. Sisältää amaranth-öljyä sekä erittäin piipitoista peltokorteuutetta.

Käyttö: voidetta hierotaan pieni määrä sormien välissä ja levitetään kuiviin tai kosteisiin hiuslatvoihin. Ei huuhdota pois.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
30 ml

RAUSCH Amaranth Repair Serum

Sisältää amaranth- (revonhäntä), argan- ja abyssinian öljyjä. Ainutlaatuinen koostumus läpäisee hiuksen pintakerroksen vahvistaen hiusta sisältä käsin. Samalla se muodosta hiuksen pintaan suojaavan kalvon, joka vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksen pintaa antaen sille säteilevää kiiltoa.

Käyttö: muutama tippa levitetään ennen pesua kuiviin hiuksiin, peitetään hiukset kostealla pyyhkeellä ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia tai pesun jälkeen ennen kuivattamista tai muotoilua. Voidaan käyttää myös kampauksen viimeistelyyn estämään hiusten pörröttymistä ja vähentämään sähköisyyttä.

Tuotekortti (PDF)