Hiustenhoitotuotteet


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Kamomilla shampoo

Kamomilla rauhoittaa kuivaa päänahkaa ja ehkäisee ja lieventää ärsytystä. Pesevänä aineena toimii luonnon saponiini – kvillajakuori. Kamomilla shampoo pesee hiukset ja päänahan hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Shampoon pH on 5.6 mikä on sama kuin ihon oma pH, joten se ei kuivata ennestään kuivaa päänahkaa. Kamomilla on antibakteerinen rohdos, jolla on verenkiertoa vilkastuttava ja ihoa hoitava vaikutus. Shampoon riittoisuus on 30-45 pesua pullollisesta.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
100 ml

RAUSCH Kamomilla hoitoaine (spray)

Kätevä ja nopeavaikutteinen suihkutettava ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Hoitoaineen kamomilla hoitaa herkkää päänahkaa, peltokorteuute vahvistaa ja elvyttää rasittunutta hiusta. Peltokorte on kasvikunnan piipitoisin kasvi. Piin imeytyessä hiuksiin, se vahvistaa hiusrakennetta, parantaa verenkiertoa ja kohentaa päänahan kuntoa. Vehnäproteiinit uudistavat ja pehmentävät hiusta. Helpottaa hiusten kammattavuutta ja antaa hiukselle tuuheutta ja kiiltoa. Käyttö jokaisen pesun jälkeen. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Amaranth hoitoaine

Antaa vaurioituneille hiuksille jäntevyyttä ja kiiltoa. Korjaa hiusrakennetta ja parantaa elastisuutta. Sisältää hiuksia suojaavaa Amaranth-öljyä, rauhoittavaa kamomillaa ja ravitsevaa kvinoaa. Käyttö: levitetään pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kammataan tarvittaessa, huuhdellaan huolellisesti.

Tuotekortti (PDF)

Sisältö:
30 ml

RAUSCH Amaranth Repair Serum

Sisältää amaranth- (revonhäntä), argan- ja abyssinian öljyjä. Ainutlaatuinen koostumus läpäisee hiuksen pintakerroksen vahvistaen hiusta sisältä käsin. Samalla se muodosta hiuksen pintaan suojaavan kalvon, joka vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksen pintaa antaen sille säteilevää kiiltoa.

Käyttö: muutama tippa levitetään ennen pesua kuiviin hiuksiin, peitetään hiukset kostealla pyyhkeellä ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia tai pesun jälkeen ennen kuivattamista tai muotoilua. Voidaan käyttää myös kampauksen viimeistelyyn estämään hiusten pörröttymistä ja vähentämään sähköisyyttä.

 

Tuotekortti (PDF)