Hiustenhoitotuotteet


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Malva shampoo

Malva shampoon malva ja lehmuksenkukka suojaavat hiusta ja hoitavat ja kosteuttavat päänahkaa. Vehnänalkio uudistaa ja vahvistaa hiusta. Hellävarainen ja mieto shampoo ei ärsytä silmiä. Tuuhentava malva shampoo antaa hiukselle kiiltoa ja runsauden tuntua. Sopii päivittäiseen käyttöön ja erityisesti aktiivisesti liikkuville, joilla hiustenpesu on välttämätöntä lähes päivittäin sekä lapsille. Voidaan käyttää myös koirien pesuun, mutta shampoo tulee eläimelle käytettäessä laimentaa.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Malva Tuuheuttava hoitoaine

Hiuksille, joita tavanomaiset hoitoaineet latistavat

Hoitoaineen sisältämät malva, hirssi ja ruusujuuri suojaavat hiuspohjaa ja elvyttävät hentoja ja elottomia hiuksia. Lehmuksenkukka kosteuttaa hiuksia, antaa niille tuuheutta ja vähentää sähköisyyttä. Perunatärkkelys pehmentää hiuksia helpottaen niiden kammattavuutta ja muotoiltavuutta. Ultrakevyen rakenteensa ansiosta hoitoaine imeytyy nopeasti hiusten pintaan jättämättä niitä painavan tuntuisiksi.

Käyttö: levitetään hiustenpesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, kammataan tarvittaessa ja huuhdellaan.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
100 ml

RAUSCH Malva hoitoaine (spray)

Hoitosuihke sisältää suojaavia ja vahvistavia uutteita malvasta ja hirssistä. Lisäksi tuotteen pantenoli antaa hiukselle lisää kosteutta ja elastisuutta. Tekee hiuksesta helposti kammattavan ja ehkäisee takkuuntumista. Malva hoitoaine ei kosteuttavan ominaisuutensa johdosta tee hiusta likaisen tai velton tuntuiseksi vaan antaa hiukselle runsauden tuntua, ryhtiä, pehmeyttä ja kiiltoa. Käyttö: 4-6 suihkautusta pestyihin, pyyhekuivin hiuksiin jokaisen hiustenpesun jälkeen. Ei huuhdella pois. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin.

Tuotekortti (PDF)


Korjaava

Sisältö:
100 ml

RAUSCH Hirssi tehohoito

Sisältää hirssiä, malvaa ja kehäkukkaa. Hirssi lisää hiusten kosteutta ja volyymiä sekä vahvistaa hiusta. Kehäkukka ravitsee ja suojaa päänahkaa, edistää ihon uusiutumista ja uusien verisuonien muodostumista. Pantenoli ja vehnäproteiinit pitävät yllä kosteustasapainoa sekä uudistavat ja vahvistavat hiusta. Hirssi tehohoito on kevyt, mutta tehokas hiushoito, joka ei latista hiusta vaan antaa hiukselle runsauden tuntua, ryhtiä ja kiiltoa. Käyttö: joka 3-4 pesun yhteydessä. Levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa hetken ja huuhdellaan huolellisesti.

Tuotekortti (PDF)