Hiustenhoitotuotteet


Hoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Vehnänalkioöljy hoitosuihke

Sisältää vehnänalkioöljyä sekä pitahaya- (lohikäärmehedelmä) ja viikunauutetta. Kosteuttaa hiuksia tehokkaasti estäen niiden kuivumista. Suojaa hiuksia auringon UV-säteilyltä. Antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa. Helpottaa hiusten kammattavuutta ja poistaa sähköisyyttä.

Käyttö: suihkutetaan kosteisiin tai kuivin hiuksiin, ei huuhdota pois.

Tuotekortti (PDF)


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Munaöljy shampoo

Hellävaraisesti pesevä ja erittäin ravitseva munaöljy shampoo sisältää kananmunankeltuaista ja vehnänalkioöljyä. Vahvistaa ja suojaa päänahkaa sekä kuivaa ja katkeilevaa hiusta, palauttaen hiukselle kiillon, kimmoisuuden ja pehmeyden. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Vehnänalkioöljy hoitoaine

Sisältää vehnänalkiota, vehnänlesettä ja kamomillaa. Hoitoaine muodostaa hiuksen pintaan ohuen kalvon, joka suojaa hiusta. Vahvistaa hiusta ja tekee hiuksesta kiiltävän, pehmeän ja helposti kammattavan. Käyttö: levitetään kampaamalla pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin kauttaaltaan ja huuhdotaan heti pois.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
30 ml

RAUSCH Amaranth Repair Serum

Sisältää amaranth- (revonhäntä), argan- ja abyssinian öljyjä. Ainutlaatuinen koostumus läpäisee hiuksen pintakerroksen vahvistaen hiusta sisältä käsin. Samalla se muodosta hiuksen pintaan suojaavan kalvon, joka vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksen pintaa antaen sille säteilevää kiiltoa.

Käyttö: muutama tippa levitetään ennen pesua kuiviin hiuksiin, peitetään hiukset kostealla pyyhkeellä ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia tai pesun jälkeen ennen kuivattamista tai muotoilua. Voidaan käyttää myös kampauksen viimeistelyyn estämään hiusten pörröttymistä ja vähentämään sähköisyyttä.

Tuotekortti (PDF)