Hiustenhoitotuotteet


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Leskenlehti shampoo

Kuivaan hilseeseen

Leskenlehti shampoo auttaa pitkäkestoisesti taistelussa kuivaa hilsettä vastaan. Käytettäessä Leskenlehti shampoota säännöllisesti 4 viikon ajan, hilseen määrä vähenee jopa 83%. Vaikuttavina aineina leskenlehtiuute ja lievästi antiseptinen takiaisenjuuri. Leskenlehtishampoolla hiuksesi ovat runsaammat ja luonnollisen kiiltävät.

Tuotekortti (PDF)


Pesu

Sisältö:
200 ml

RAUSCH Pajunkuori shampoo

Pajunkuori ja timjami ovat lievästi antiseptisia ja niillä on hilsettä irrottava vaikutus. Pajunkuori shampoo rauhoittaa itsepintaisen hilseen ja lievittää päänahan kutinaa ja punoitusta. Hillitsee hiustenlähtöä.

Tuotteella on myös täiden tarttumista ehkäisevä vaikutus. Sopii raskaana oleville ja lapsille. Ei suositella kuitenkaan alle 3-vuotiaille.

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
100 ml

RAUSCH Pajunkuori hoitosuihke 100 ml

Sisältää uutteita pajunkuoresta, timjamista, rosmariinista, laventelista ja koivusta. Tehostaa hoitavan Pajunkuori shampoon vaikutusta. Auttaa ehkäisemään täitartuntoja. Helpottaa hiusten kammattavuutta.

Käyttö: suihkutetaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, kammataan hiukset – ei huuhdota pois!

Tuotekortti (PDF)


Hoitava

Sisältö:
100 ml

RAUSCH Pajunkuori hoitoaine 200 ml (matkakoko 30 ml)

Sisältää uutteita pajunkuoresta, timjamista, rosmariinista ja laventelista. Tehostaa hoitavan Pajunkuori shampoon vaikutusta. Normalisoi hiuspohjan toimintaa lievittäen kutinaa ja punoitusta.

Käyttö: levitetään kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Annetaan vaikuttaa noin 2 minuuttia, huuhdellaan huolellisesti.

Tuotekortti (PDF)